Terug

  • Officieel goedgekeurd door het ministerie
  • Snelste sneltest van Nederland
  • Binnen 24 uur in huis

Wat kost een coronatest

Wat kost een coronatest? Het antwoord op deze vraag is niet voor iedereen altijd even duidelijk. Vandaar dat wij ervoor hebben besloten om deze onduidelijk eens en voor altijd uit de weg te helpen. Lees snel verder voor meer informatie.

Wat kost een coronatest? Dit is een vraag die we vaak voorbij zien komen. Wij begrijpen dan ook zeker waar deze vraag vandaan komt. Sinds de eerste ontdekking van het coronavirus in ons land zijn er namelijk vele verschillende (commerciële) partijen aan de slag gegaan met het ontwikkelen van coronatesten. Uit de praktijk blijkt dan ook dat de prijzen voor de testen nogal uiteenliggen. Zo is het bij de GGD bijvoorbeeld mogelijk om jezelf gratis te testen, maar hiernaast is het ook mogelijk om jezelf te laten testen door particulieren. Vooral bij particulieren is er regelmatig sprake van hoge prijzen die naar onze mening niet altijd verantwoord kunnen worden. Dit is dan ook precies de reden dat wij ervoor hebben gekozen om voor eens en voor altijd een antwoord te geven op de vraag: “Wat kost een coronatest?”.

Verschillende coronatesten

Zoals je misschien al hebt ontdekt zijn er vele verschillende coronatesten beschikbaar. Iedereen weet inmiddels wel dat je je gratis kan laten testen bij de GGD. Helaas laat de uitslag van de testen die uitgevoerd worden door de GGD in sommige gevallen langer op zich wachten dan bijvoorbeeld bij een commercieel bedrijf het geval is. Dit is dan ook niet meer dan logisch, aangezien de GGD duizenden coronatesten per dag afneemt. Dit is dan ook precies de reden dat mensen die behoefte hebben aan een snelle uitslag van een coronatest terechtkomen bij commerciële bedrijven. Hoewel een groot deel van deze bedrijven enkel en alleen goedgekeurde testen aanbiedt, is dit helaas niet altijd het geval. Vandaar dat wij willen benadrukken dat het van groot belang is om goed onderzoek te doen. Let er daarnaast goed op dat het bedrijf in kwestie altijd een PCR-test of een goedgekeurde antigeentest aanbiedt en vergeet uiteraard de vraag over wat kost een coronatest niet te stellen.

Wist je echter dat het tegenwoordig ook mogelijk is om zelf een coronatest af te nemen? Het voordeel van deze zelftesten is dat de kosten zo laag mogelijk worden gehouden, doordat er bijvoorbeeld geen sprake is van loonkosten voor het personeel dat normaliter gezien een test bij je afneemt. Binnen het assortiment van Pandemietest.nl kan je terecht voor de aanschaf van dergelijke testen. Wat kost een coronatest in dit geval? Hier kunnen we je een duidelijk antwoord op geven. De testen die wij binnen ons assortiment aanbieden zijn namelijk vele malen goedkoper dan bij een commerciële partij het geval is. Hier hebben wij dan ook ons uiterste best voor gedaan, omdat wij van mening zijn dat de gezondheid van onze samenleving altijd hoog in het vaandel moet staan. Wij kunnen ons dan ook absoluut niet vinden in partijen die torenhoge prijzen vragen voor een coronatest.

Wat kost een coronatest?

Wij proberen onze klanten altijd te voorzien van een zo duidelijk mogelijk antwoord op de vraag: “Wat kost een coronatest?”. Indien je dan ook een blik hebt geworpen op ons assortiment zal je al snel tot de conclusie zijn gekomen dat wij uitsluitend goedkope prijzen hanteren. Het is dan ook ons doel om de testen uit ons assortiment voor een zo groot mogelijke doelgroep beschikbaar te maken. Alleen samen krijgen we corona namelijk onder controle en hiervoor is het van groot belang dat we onszelf constant blijven testen op het moment dat we kampen met klachten die kunnen duiden op het coronavirus. Ook wanneer je geen last hebt van klachten, maar wél in contact bent geweest met een persoon die positief getest is op het coronavirus is het belangrijk om jezelf te testen op een mogelijke besmetting. Door gebruik te maken van de sneltesten uit ons assortiment is het mogelijk om binnen 15 tot 20 minuten aan te tonen óf uit te sluiten of je op het moment van de test bent besmet met het coronavirus. Indien er sprake is van een positieve besmetting is het uiteraard belangrijk om direct over te gaan tot actie en in quarantaine te gaan. Probeer daarnaast sociaal contact (met je huisgenoten) zo veel mogelijk te vermijden, aangezien er in dit geval een grote kans bestaat dat je deze personen zal besmetten met het coronavirus.

Behoefte aan meer informatie?

Wij hebben de vraag: “Wat kost een coronatest?”, zo duidelijk mogelijk proberen te beantwoorden. Toch begrijpen wij dat het altijd mogelijk is dat je vragen hebt die je aan ons wilt stellen. Indien dit het geval is willen wij dan ook benadrukken dat je op geen enkel momnet moet twijfelen om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice is namelijk dagelijks zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar en uiteraard doen zij hun uiterste best om al je vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Wij kunnen je dan ook verzekeren dat wij in staat zijn om je vragen over wat kost een coronatest weg te nemen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »