Terug

Vazyme sneltest corona (20 testen)

 • Vazyme sneltest corona (20 testen)

 • Voorraad: 21

De Vazyme sneltest corona is dé snelste en goedkoopste coronatest van Nederland. De testen worden geleverd per 20 stuks en geven binnen 10 minuten weer of er sprake is van een besmetting het nieuwe coronavirus (SARS-CoV-2).

110,-

Voor 17:00 uur besteld is vandaag verzonden!

 • Goedgekeurd door het ministerie (CE-markering)
 • Sneltesten uit voorraad leverbaar
 • Razendsnelle levering
 • Geen afspraak maken maar gewoon zelf thuis testen

Meer dan 1000 tests nodig?

Wanneer je meer als 1000 tests nodig hebt vraag dan een offerte aan via onderstaande knop. Geef hierbij aan om welke test het gaat en hoeveel stuks je wilt ontvangen. Wij zullen tijdens kantooruren binnen 2 uur met een voorstel komen.

Productomschrijving

Vazyme sneltest corona (20 testen)

Bekijk het certificaat voor goedkeuring in heel Europa

De Vazyme sneltest corona is de goedkoopste én de snelste coronatest die er op dit moment beschikbaar is. Deze test werkt door middel van een wattenstaaf die je in je neus of keel kunt aanbrengen. Door vervolgens de instructies van deze coronatest zorgvuldig op te volgen zal je binnen 10 minuten de uitslag van de test ontvangen. Deze test is in staat om met een nauwkeurigheid van 99% te bepalen of er sprake is van een besmetting met het nieuwe coronavirus (SARS-CoV-2).

De werkwijze van de Vazyme sneltest corona

Voor een nauwkeurige testuitslag is het belangrijk dat de test op de juist wijze wordt afgenomen. Natuurlijk is het in dit geval mogelijk om de meegeleverde handleiding door te lezen, maar voor alle duidelijkheid vertellen wij van Pandemietest.nl je meer over de precieze werking van deze test. De Vazyme sneltest corona is zowel in staat om een nauwkeurig testresultaat weer te geven door middel van een uitstrijkje in de neus óf in de keel. Dit betekent dat deze test ook uitstekend kan worden gebruikt voor kinderen, die een uitstrijkje in de neus meestal niet fijn vinden.

Op het moment dat je de wattenstaaf in de neus of de keel aanbrengt is het belangrijk om deze minimaal vijf keer goed rond te draaien. Hierdoor kan er namelijk een goed monster worden afgenomen, waardoor de test kan constateren of er antigenen tegen het coronavirus in je lichaam aanwezig zijn. Verwijder de wattenstaaf vervolgens op een rustige wijze uit de neus of de keel. Pak vervolgens de meegeleverde extractiebuis erbij en verwijder de dop van de buis. Plaats de wattenstaaf met het uitstrijkje van de neus of de keel in de extractiebuis en zorg ervoor dat je de wattenstaaf minimaal 10 keer of minimaal 15 seconde in de vloeistof dipt, zodat de gehele wattenstaaf bedekt is met de buffervloeistof. Tijdens het verwijderen van de wattenstaaf knijp je nog goed in de extractiebuis, zodat de mogelijk overgebleven vloeistof alsnog op de wattenstaaf terechtkomt. Plaats de dop terug op de extractiebuis en open de meegeleverde testkaart.

Vervolgens breng je vier druppels vloeistof vanuit de extractiebuis op de testkaart aan. Zet een timer aan én vanaf dit moment zal je binnen 10 minuten de testuitslag af kunnen lezen. Het testresultaat kan zowel negatief, positief of ongeldig zijn. In het geval van een ongeldige test zal er een nieuwe Vazyme sneltest corona moeten worden afgenomen. Er is sprake van een ongeldige test wanneer je na 10 minuten geen lijn ziet verschijnen op de testkaart of wanneer je enkel alleen een lijn ter hoogte van T zal constateren. Zie je een enkele lijn ter hoogte van de C verschijnen? Dan ben je negatief getest op het nieuwe coronavirus. Zie je een dubbele lijn zowel ter hoogte van de C als de T verschijnen? Dan is er sprake van een positieve besmetting en dien je zo snel mogelijk in quarantaine te gaan. Let op: na 15 minuten is de testuitslag ongeldig!

De voordelen

 • Binnen 10 minuten een nauwkeurige testuitslag
 • Geschikt voor het testen van grote groepen personen
 • Eenvoudig in gebruik
 • Detecteert antigenen tegen het virus sneller dan een PCR-test
 • Hoge nauwkeurigheid en goede consistentie met PCR-test
 • Opslag mogelijk bij kamertemperatuur (4 ℃ - 30 ℃)

Vragen?

Indien je nog vragen hebt over de Vazyme sneltest corona raden wij je aan om direct contact op te nemen met Pandemietest.nl. Wij voorzien je van alle informatie die je nodig hebt, zodat je in staat bent om een nauwkeurige test af te nemen die kan aantonen óf kan uitsluiten of je bent besmet met het nieuwe coronavirus. Ben je positief getest? Dan is het belangrijk om direct de maatregelen in acht te nemen en in quarantaine te gaan.

De Vazyme sneltest corona moet altijd worden afgenomen door een zorgverlener óf door een gekwalificeerde persoon die in staat is om de test op een veilige wijze uit te voeren en de testuitslag juist kan interpreteren. In geval van een positieve uitslag willen wij benadrukken dat je contact met de GGD opneemt voor een afspraak met een PCR test.

Let op: de minimale afname van de Vazyme sneltest corona is 20 stuks.

Bekijk het certificaat voor goedkeuring in heel Europa

Bekijk de handleiding van Vazyme

Reviews

Gebruikers beoordelingen 5 / 5Reviews:(3)

 • PR Door Peter

  5 / 5

  Niets op aan te merken. Goede test!

 • AL Door Abdul

  5 / 5

  Prima testen via de keel.

 • AE Door Anne

  5 / 5

  Goed product tegen een schappelijke prijs. Erg tevreden!

Recent bekeken

  • Vazyme sneltest corona (20 testen)

  Vazyme sneltest corona (20 testen)

  110,-

  De Vazyme sneltest corona is dé snelste en goedkoopste coronatest van Nederland. De teste...

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »