Terug

  • Officieel goedgekeurd door het ministerie
  • Snelste sneltest van Nederland
  • Binnen 24 uur in huis

Sneltesten corona betrouwbaar

Omdat al onze sneltesten corona betrouwbaar zijn kan je binnen enkele minuten controleren of je besmet bent met het nieuwe coronavirus. Hierdoor weet je direct of je maatregelen moet treffen.

Zijn sneltesten corona betrouwbaar? Dat is een vraag waar veel Nederlanders mee worstelen. Dit is ook niet zo gek, aangezien er tegenwoordig overal sneltesten opduiken. Hoewel veel aanbieders van sneltesten claimen dat hun sneltesten corona betrouwbaar zijn, is dit helaas niet altijd waar. Wij van Pandemietest.nl kunnen je deze garantie echter wel geven. Wij bieden dan ook enkel en alleen coronatests aan die zijn goedgekeurd door de Europese Commissie. Onze testen zijn in staat om tot een nauwkeurigheid van 99% te vertellen of je op het moment van de test besmet bent met het coronavirus. Mocht dit het geval zijn is het natuurlijk van belang dat je de juiste maatregelen treft en in zelfquarantaine gaat.

Waarom zijn onze sneltesten corona betrouwbaar?

Pandemietest.nl houdt nauw contact met haar leveranciers. Uiteraard gaan we de werkzaamheid van ons producten zorgvuldig na, zodat onze klanten altijd verzekerd zijn van werkende producten van hoge kwaliteit. Wij vinden dit dan ook niet meer dan logisch, aangezien het voor iedereen van groot belang dat deze pandemie zo snel mogelijk tot een einde komt. Ook wij zien de maatregelen namelijk het liefst zo snel mogelijk verdwijnen, zodat we allemaal het ‘oude’ leven weer op kunnen pakken. Natuurlijk worden er op dit moment grote vorderingen gemaakt met betrekking tot de vaccinaties, maar helaas zijn er op het moment van schrijven nog onvoldoende mensen gevaccineerd om een groot deel van de maatregelen op te heffen. Dit wil echter niet zeggen dat de inwoners van Nederland geen steentje bij kunnen dragen aan het verkleinen van de kans op besmettingen. Door regelmatig een sneltest bij jezelf af te nemen weet je keer op keer of je al dan niet besmet bent met het coronavirus. Wanneer je een negatief testresultaat hebt kan je bijvoorbeeld weer even zonder zorgen op visite bij je grootouders. Doordat onze sneltesten corona betrouwbaar zijn is het weer mogelijk om zaken die vroeger als normaal werden gezien weer even op te pakken. Natuurlijk is het in dit geval wel altijd van belang dat je je aan de maatregelen houdt, zoals bijvoorbeeld de anderhalvemeterregel.

De werking van onze testen

Binnen het assortiment van Pandemietest.nl kan je terecht voor de aanschaf van verschillende coronatesten. Zijn onze sneltesten corona betrouwbaar? Ja, met een nauwkeurigheid van tot wel 99%. De testen werken op basis van een neusswab die je in je neus aanbrengt. Doordat onze tests dus zijn goedgekeurd door verschillende (Europese) instanties ben je altijd verzekerd van de juiste testuitslag. Onze testen controleren of er in je lichaam antigenen voor het coronavirus aanwezig zijn. De testuitslag volgt na 15 tot 20 minuten. Wanneer dit niet het geval is ben je niet in aanraking gekomen met het coronavirus en ben je dus ook niet besmettelijk. Is dit wel het geval? Dan ben je besmet met het virus en dien je zo snel mogelijk in zelfquarantaine te gaan.

Waar moet je op letten bij een antigeen sneltest?

Wij kunnen je garanderen dat al onze sneltesten corona betrouwbaar zijn. Helaas zien we dat er op de markt ook vele aanbieders zijn van minder betrouwbare coronatesten. Omdat niet alle sneltesten corona betrouwbaar zijn, raden wij je altijd aan om goed onderzoek te doen. Let er bijvoorbeeld goed op dat de test is goedgekeurd door de overheid. Daarnaast zijn deze testen enkel en alleen geschikt voor mensen die kampen met klachten die duiden op het coronavirus of voor mensen die al minimaal 5 dagen zonder klachten in quarantaine hebben gezeten na een positieve besmetting. Het gebruik van deze testen is niet geschikt voor mensen die werken met kwetsbare groepen of voor mensen die ernstige symptomen van het coronavirus vertonen.

Een sneltest bestellen bij Pandemietest.nl

Wil je uitsluiten of je besmet bent met het coronavirus of heb je klachten die kunnen duiden op het virus? Dan is het bijzonder verstandig om een sneltest uit ons assortiment te bestellen. Omdat onze sneltesten corona betrouwbaar zijn weet je binnen enkele minuten of je bent besmet. Een sneltest bestellen is tevens bijzonder eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is de test die je wilt bestellen in je winkelwagen te plaatsen. Vervolgens vul je alle benodigde gegevens in en reken je af via een betaalmethode naar keuze. Wij zullen er vanaf dit moment voor zorgen dat jij de betrouwbare coronatest zo snel mogelijk in huis zal ontvangen. Wij brengen geen verzendkosten in rekening.

Meer weten?

Wil je weten waarom onze sneltesten corona betrouwbaar zijn of heb je andere belangrijke vragen die je aan ons wilt stellen? Dan is dit natuurlijk altijd mogelijk. Vragen of opmerkingen zijn altijd welkom en wij kunnen je verzekeren dat wij in staat zijn om al je vragen te beantwoorden. Onze testen zijn transparant, waardoor je precies weet wat je kan en mag verwachten. Wij kunnen je dan ook zonder twijfel verzekeren dat onze sneltesten corona betrouwbaar zijn.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »