Terug

  • Officieel goedgekeurd door het ministerie
  • Snelste sneltest van Nederland
  • Binnen 24 uur in huis

Sneltest corona

Een sneltest corona bepaalt met een zekerheid van tot wel 99% of je op dit moment besmet bent met het coronavirus. Onze sneltesten werken op basis van een neusswab.

Een sneltest corona bestel je snel en effectief bij Pandemietest.nl. De laatste maanden zien we dat het gebruik van sneltesten enorm is toegenomen. Dit komt doordat mensen veelal snel willen weten of ze besmet zijn met het coronavirus. Natuurlijk is het mogelijk om je te laten testen bij één van de vele teststraten die ons land inmiddels rijk is, maar vaak laat de uitslag van deze testen minimaal een dag op zich wachten. In sommige situaties is het helaas niet mogelijk om een dag te wachten en het liefst wil je zo snel mogelijk weten of je besmet bent met het nieuwe coronavirus (SARS-CoV-2). In deze situaties biedt een sneltest corona dan ook zonder twijfel uitkomst. We vertellen je graag meer over beschikbare testen uit het assortiment van Pandemietest.nl.

Wat is een sneltest corona?

Binnen ons assortiment kan je terecht voor de aanschaf van een sneltest corona. Onze testen zijn afkomstig uit China en zijn goedgekeurd door het Nederlandse Ministerie van Volksgezondheid en Welzijn. Op dit moment zijn er vele verschillende sneltesten beschikbaar, maar binnen ons assortiment kan je terecht voor de zogenoemde antigeen sneltesten. Deze testen zijn in staat om te achterhalen of er bepaalde eiwitten (antigenen) in je lichaam aanwezig zijn. Deze antigenen zijn enkel en alleen aanwezig indien je op het moment van de test bent besmet met het coronavirus.

Wanneer je een sneltest corona uit ons assortiment gebruikt zal je met grote zekerheid (>99%) kunnen vaststellen of er antistoffen in je lichaam aanwezig zijn. De test werkt op basis van een neusswab die tot de inkeping van de neus wordt ingebracht. Vervolgens draai je de test zo’n 3 keer rond en trek je deze op een vlotte manier uit je neus. Hierna pak je de meegeleverde testvloeistof erbij en vul je het testbuisje met de vloeistof (8 druppels). Plaats vervolgens de neusswab in het testbuisje en draai de 3 tot 5 keer rond. Laat vervolgens de swab één minuut in het testbuisje zitten. Na één minuut haal je de swab uit het buisje. Plaats de dop op het testbuisje en breng 2 tot 3 druppels aan op de testkaart. De plek waar je de druppels moet aanbrengen is gemarkeerd met een S. Na 15 tot 20 minuten zal het resultaat verschijnen. Indien de sneltest corona enkel en alleen een lijn aangeeft ter hoogte van de C ben je negatief. Indien je zowel een lijn ziet verschijnen ter hoogte van de C en de T ben je positief getest met het coronavirus. Zie je alleen een lijn ter hoogte van de T? Dan is de test ongeldig en dien je een nieuwe test af te nemen.

Een alternatief voor de teststraat

Inmiddels is het coronavirus al een geruime tijd onder ons en zijn er door heel Nederland verschillende teststraten opgericht. Waarom zou je dan toch kiezen voor een corona sneltest? Dit kan je ten eerste doen, omdat een sneltest corona in tegenstelling tot de teststraten, binnen 15 á 20 minuten uitslag geeft of je op dit moment besmet bent met het coronavirus.

Vanuit de overheid wordt het goedgekeurd om een sneltest af te nemen wanneer je coronaklachten hebt en je wilt weten of je besmet bent met het virus. Daarnaast kan je deze test ook gebruiken wanneer je geen klachten hebt óf wanneer je minimaal 5 dagen in quarantaine hebt gezeten na een positieve testuitslag.

Wij raden het af om de antigeen sneltest corona te gebruiken wanneer je werkzaam bent in de zorg. In dit geval is het altijd verstandiger om jezelf regelmatig te laten controleren bij de teststraten, aangezien in dit geval de foutmarge dodelijk kan zijn voor kwetsbare groepen. Daarnaast raden wij het gebruik van een corona sneltest ook niet aan wanneer je kampt met hevige symptomen van het coronavirus. In dit geval raden we je aan om direct contact op te nemen met een (huis)arts.

Ook geschikt voor bedrijven

Als werkgever wil je graag weten of je werknemers mogelijk besmet zijn met het coronavirus. Wanneer besmette medewerkers namelijk in contact komen met klanten of met andere medewerkers kan dit mogelijk grote gevolgen met zich meebrengen. Hier zit je dan ook absoluut niet op te wachten. Gelukkig kan je dit eenvoudig voorkomen door een sneltest corona te bestellen voor je werknemers. Op het moment dat je ontdekt dat je medewerkers positief getest worden kan je hier op anticiperen en gepaste maatregelen nemen. Wij bieden corona sneltests aan in grotere hoeveelheden.

Meer weten?

Wil je meer weten met betrekking tot een sneltest corona? Dan willen wij benadrukken dat het op ieder moment mogelijk is om contact met ons op te nemen. Maak hiervoor gebruik van de contactgegevens onderaan de pagina. Wij kunnen je verzekeren dat we in staat zijn om al je vragen te beantwoorden, zodat er geen onduidelijkheden over onze producten zullen ontstaan. Bestel vandaag nog jouw sneltest corona bij Pandemietest.nl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »