Terug

  • Officieel goedgekeurd door het ministerie
  • Snelste sneltest van Nederland
  • Binnen 24 uur in huis

Over ons

Pandemietest.nl is ontstaan uit een samenwerking tussen twee bedrijven. Wij constateerden namelijk dat er de laatste periode een grote vraag is ontstaan naar sneltesten die kunnen vaststellen of een persoon is besmet met het coronavirus. Hoewel ook het aanbod zeker niet achterblijft, constateerden wij echter ook dat deze sneltesten voor een hoge prijs werden aangeboden. Hier konden wij ons absoluut niet in vinden, aangezien het voor iedereen in onze samenleving mogelijk moet zijn om zich tegen de laagst mogelijk prijste testen op het coronavirus. De gezondheid van onze samenleving staat bij ons dan ook altijd boven commercieel gewin.

Ondanks dat wij op dit moment de meest goedkope sneltesten van Nederland aanbieden kunnen wij je verzekeren dat deze lage prijs niets afdoet aan de kwaliteit van onze testen. Alle testen die wij aanbieden zijn goedgekeurd door zowel de Europese als de Nederlandse overheid. Wij zijn in staat om lage prijzen te hanteren, doordat wij nauw contact onderhouden met de fabrikanten en tevens de sneltesten in bulk inkopen.

De testen uit ons assortiment zijn in staat om met een nauwkeurigheid van 99% te bepalen of de geteste persoon op het moment van de test besmet was met het coronavirus. Mocht er sprake zijn van een positieve besmetting is het belangrijk dat je direct in quarantaine gaat en zo spoedig mogelijk een afspraak inplant bij de GGD voor een PCR-test.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »