Terug

  • Officieel goedgekeurd door het ministerie
  • Snelste sneltest van Nederland
  • Binnen 24 uur in huis

PCR test kosten

Heb jij behoefte aan meer informatie met betrekking tot de PCR test kosten? Dan vertellen wij van Pandemietest.nl je hier graag wat meer over. Lees snel verder voor meer informatie en neem contact met ons op in het geval van belangrijke vragen.

Pandemietest.nl vertelt je alles wat je wilt weten over de PCR test kosten. De PCR-testen worden gebruikt in de teststraten van de GGD, maar daarnaast is het ook mogelijk om deze testen te laten afnemen door commerciële partijen, die je tevens kunnen voorzien van een reisdocument, waardoor je in staat bent om te reizen naar verschillende landen. Echter vinden wij het belangrijk om te vermelden dat de prijs van deze testen behoorlijk kan oplopen en is het dan ook belangrijk om goed onderzoek te doen naar de verschillende mogelijkheden. Zo is het binnen het assortiment van Pandemietest.nl bijvoorbeeld mogelijk om een (snel)test aan te schaffen die vrijwel even nauwkeurig is als een PCR-test. Uiteraard zijn de PCR test kosten niet te vergelijken met de prijs van de testen uit ons assortiment. Wij hebben namelijk alles op alles gezet om onze testen zo goedkoop mogelijk aan te bieden, zodat het voor iedereen mogelijk is om een zelftest aan te schaffen. Voor een relatief gunstige prijs is het dan ook mogelijk om erachter te komen of je besmet bent met het nieuwe coronavirus.

Informatie over de PCR test kosten

De PCR-test is een test die onder andere wordt gebruikt door de GGD om aan te tonen of je op het moment van de test bent besmet met het coronavirus. De officiële aanduiding van de test luidt: polymerase chain reaction-test. Deze testen reageren enkel en alleen op SARS-CoV-2, waardoor met een grote nauwkeurigheid kan worden bepaald of er sprake is van een besmetting. Inmiddels hebben veel landen reisbeperkingen ingesteld en in de praktijk betekent dit dat veel landen vragen om een geldige PCR-test met reiscertificaat om het land in te mogen reizen zonder dat je je aan de verplichte quarantaine moet houden.

Hoewel de PCR-test bij de GGD uiteraard kosteloos kan worden afgenomen is dit niet het geval bij vele (online) aanbieders. De PCR test kosten met een reiscertificaat kunnen al snel oplopen tot meer dan € 100,- en naar onze mening is dit dan ook iets te veel van het goede. Bij Pandemietest.nl streven we er namelijk naar om alle testen uit ons assortiment tegen een zo gunstig mogelijke prijs aan te bieden, zodat iedereen in staat is om deze testen aan te schaffen. Bij ons staat de gezondheid van onze samenleving dan ook altijd op nummer één en hoge PCR test kosten horen hier naar onze mening absoluut niet bij. Wij willen iedereen dan ook aanraden om grondig onderzoek te doen naar de mogelijkheden van coronatesten, zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt.

Een gunstig geprijsde coronatest

De kosten van de corona sneltesten uit het assortiment van Pandemietest.nl komen bij lange na niet in de buurt van de PCR test kosten. Hier hebben we dan ook bewust voor gekozen en daarnaast houden wij nauw contact met onze leveranciers, waardoor wij altijd gunstige prijzen kunnen garanderen. Hiernaast is het mogelijk om te profiteren van staffelkorting indien je een grote hoeveelheid aan coronatesten nodig hebt. Op het moment dat je meer dan 1000 sneltesten wilt bestellen raden wij je aan om via onze website een offerte aan te vragen. Wij zullen tijdens kantoortijden binnen 2 uur met een gepast voorstel komen.

Wie is Pandemietest.nl?

Pandemietest.nl is ontstaan uit een samenwerking tussen verschillende partijen. Wij constateerden dat zowel de vraag als het aanbod naar coronatesten steeg, maar helaas constateerden wij ook een prijsstijging in de markt op het gebied van particuliere coronatesten. Dit kan en moet anders vinden wij en vandaar dat wij er dan ook voor hebben besloten om direct aan de slag te gaan. Doordat wij nauw in contact staan met onze leveranciers zijn we in staat om concurrerende prijzen te hanteren, waardoor jij als consument nooit te veel betaalt. Het gaat immers om je gezondheid en hier mag volgens ons op geen enkel moment een hoge prijs aan vastzitten. Onze prijzen zijn dan ook absoluut niet te vergelijken met de PCR test kosten en wij zijn zeker niet van plan om hier verandering in te brengen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je meer wilt weten over de PCR test kosten of over de kosten van de testen uit ons assortiment. Indien dit het geval is mag het dan ook duidelijk zijn dat het altijd mogelijk is om zowel telefonisch of via e-mail contact met ons op te nemen. Wij zullen er dan ook altijd voor zorgen dat wij je voorzien van de duidelijke informatie, zodat je in staat bent om een weloverwogen beslissing te maken. Uiteraard kunnen we je verzekeren dat je bij ons geen kosten moet verwachten die vergelijkbaar zijn met de PCR test kosten.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »