Terug

  • Officieel goedgekeurd door het ministerie
  • Snelste sneltest van Nederland
  • Binnen 24 uur in huis

PCR test kopen

Een PCR-test kopen? Bespaar jezelf de tijd en het geld, want binnen het assortiment van Pandemietest.nl kan je terecht voor de aanschaf van voordelig geprijsde sneltesten. De uitslag van deze testen is binnen 15 tot 20 minuten bekend.

Een PCR-test kopen? Dan ben je er waarschijnlijk al achter gekomen dat dit behoorlijk prijzig is. Tegenwoordig zien we dan ook veel dat commerciële partijen hierop in zijn gaan spelen en PCR-testen zijn veelvuldig via het internet verkrijgbaar en vrijwel altijd zijn deze testen behoorlijk aan de dure kant. Hoewel wij natuurlijk begrijpen dat veel ondernemers op deze trend willen inspelen, vinden wij dat het anders kan en moet. Binnen ons assortiment kan je dan ook terecht voor de aanschaf van sneltesten die in staat zijn om antigenen tegen het coronavirus in je lichaam te constateren. Binnen 15 tot 20 minuten na het afnemen van de test weet je of je positief bent getest op het coronavirus. Een dure PCR-test kopen is dan ook absoluut niet nodig.

Wat is een PCR-test?

Een PCR-test kopen is handig om met zekerheid te kunnen vaststellen of je besmet bent met het nieuwe coronavirus (SARS-CoV-2). Zo worden deze testen bijvoorbeeld ook gebruikt bij de verschillende testlocaties van de GGD in ons land. Het nadeel van deze testen is echter dat het ongeveer 24 tot 48 uur kan duren, voordat de uitslag van de test bekend is. In sommige gevallen is het echter belangrijk om zo snel mogelijk te weten of je besmet bent met het coronavirus. In deze gevallen is het dan ook verstandiger om te kiezen voor een corona sneltest uit het assortiment van Pandemietest.nl. Onze testen zijn uiteraard betrouwbaar en in staat om met een nauwkeurigheid van meer dan 99% aan te geven of er sprake is van een besmetting met het coronavirus. Hierdoor weet je direct of je actie moet ondernemen en bestaat er dus een kleinere kans dat je in het geval van een positieve besmetting andere personen zal besmetten. Een PCR-test kopen is dus niet noodzakelijk om het coronavirus in Nederland onder controle te houden.

Hoe werken corona sneltesten?

Indien je een sneltest uit ons assortiment wilt kopen vertellen wij je graag meer over de werking van onze testen. De werking verschilt namelijk dan die van een PCR-test, ondanks dat de afname van de test op vergelijkbare wijze gebeurt. Net zoals bij de PCR-test het geval is wordt een corona sneltest afgenomen door middel van een neusswab. Deze wattenstaaf neemt een uitstrijk van het slijm uit de neus en/of de keel. Door vervolgens het slijm te vermengen met een buffervloeistof en op de testkaart aan te brengen zal de sneltest reageren en weet je binnen 15 tot 20 minuten of er sprake is van een besmetting. Uiteraard zijn alle testen binnen ons assortiment goedgekeurd door de Nederlandse en de Europese regering, waardoor je altijd bent verzekerd van een goed werkende en natuurlijk veilige test. Mocht je nu meer willen weten over de testen uit het assortiment of waarom wij een PCR-test kopen niet aanraden, dan is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder met al je vragen.

De voordelen van een sneltest t.o.v. een PCR-test kopen

Net zoals de sneltesten uit ons assortiment staan PCR-testen bekend om de hoge betrouwbaarheid. Toch kleeft er een nadeel aan deze testen. De uitslag van deze testen kan namelijk enkel en alleen geanalyseerd worden door laboranten. Een PCR-test kopen is dus niet mogelijk indien je zelf met deze test aan de slag wilt gaan. Dit is dan ook precies de reden waarom veel mensen ervoor kiezen om een antigeen sneltest aan te schaffen. Deze testen zijn namelijk enorm gebruiksvriendelijk en wanneer je de gebruiksaanwijzing opvolgt zal je weinig tot geen problemen ervaren tijdens het afnemen van de test. Wel ben je in dit geval altijd verzekerd van een nauwkeurige en snelle testuitslag. Uiteraard bieden wij deze testen binnen het assortiment van Pandemietest.nl zo voordelig mogelijk aan en profiteer je van verschillende voorwaarden.

De maatregelen

Een PCR-test kopen is dus betrouwbaar, maar de uitslag laat even op zich wachten. Dat mag duidelijk zijn. Toch willen wij benadrukken dat het enorm belangrijk is zowel bij een positieve als een negatieve testuitslag de maatregelen in acht te nemen. Deze maatregelen dragen namelijk bij om het coronavirus onder controle te krijgen én onder controle te houden. Een negatieve testuitslag is dan ook geen vrijwaring om de maatregelen aan je laars te lappen, want het gevaar van een besmetting ligt altijd op de loer. Daarnaast merk je niet altijd dat je besmet bent, waardoor je mogelijk andere mensen zal aansteken met dit virus. Hier zitten we als samenleving absoluut niet op te wachten.

Contact opnemen?

Een PCR-test kopen binnen het assortiment van Pandemietest.nl is dus niet mogelijk. Wel bieden wij alternatieve sneltesten aan die met een hoge nauwkeurigheid kunnen bepalen of je besmet bent met het coronavirus. Echter begrijpen wij ook dat je mogelijk behoefte hebt aan meer informatie over de testen uit ons assortiment. Indien dit het geval is willen wij dan ook benadrukken dat het altijd mogelijk is om zowel telefonisch als via e-mail contact met ons op te nemen. Maak hiervoor gebruik van de contactgegevens onderaan de pagina. Wij zijn je graag van dienst en vertellen je precies waarom een PCR-test kopen niet noodzakelijk is.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »