Terug

 • Officieel goedgekeurd door het ministerie
 • Snelste sneltest van Nederland
 • Binnen 24 uur in huis

Sneltest corona Twente

Een veilige en een nauwkeurige sneltest corona Twente aanschaffen? Zoek dan niet verder, want binnen het assortiment van Pandemietest.nl kan je terecht voor verschillende sneltesten. Bekijk ons aanbod hieronder.

Ben jij op zoek naar een sneltest corona Twente? Dan heb je waarschijnlijk al geconcludeerd dat je bij Pandemietest.nl aan het juiste adres bent. Zoals je in dit geval waarschijnlijk al hebt opgemerkt bieden wij binnen ons assortiment verschillende sneltesten aan die het coronavirus in je lichaam kunnen constateren. Later vertellen we je graag meer over de werkwijze van onze testen. In ieder geval mag het duidelijk zijn dat je bij ons altijd gegarandeerd bent van een gunstige aanschafprijs en daarnaast profiteer je altijd van een snelle levering. Lees nu verder voor meer informatie over een sneltest corona Twente.

Pandemietest.nl

Pandemietest.nl is opgericht vanuit de gedachte om een sneltest corona Twente beschikbaar te maken voor een grotere doelgroep. Wij constateerden in de markt namelijk een stijgende vraag. Helaas constateerden we ook dat de sneltesten voor hoge prijzen werden aangeboden. Dit kan en moest anders vonden wij en dus hebben we besloten om Pandemietest.nl op te richten. Wij staan namelijk direct in contact met een leverancier van sneltesten, waardoor we lage prijzen kunnen hanteren. Natuurlijk zijn alle testen die we binnen ons assortiment aanbieden voorzien van een CE-markering en uiteraard goedgekeurd door alle belangrijke instanties. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een sneltest corona Twente die veilig is en tevens met een nauwkeurigheid van meer dan 99% kan aantonen of je bent besmet met het coronavirus.

Hoe werkt een sneltest corona Twente?

Indien je nog nooit van een corona sneltest hebt gehoord vertellen wij je hier graag meer over. De testen binnen ons assortiment werken namelijk door middel van neusswabs. Dit zijn wattenstaven die in de neus en in de keel kunnen worden aangebracht. Laat dit altijd doen door een gekwalificeerde persoon. Vervolgens is het de bedoeling dat de wattenstaaf met het monster van de neus of de keel wordt geplaatst in extractiebuis. Deze meegeleverde extractiebuis is gevuld met buffervloeistof. Na enkele minuten haal je wattenstaaf op een rustige wijze uit de extractiebuis en breng je enkele druppels van de overgebleven vloeistof aan op de testkaart van de sneltest corona Twente. De sneltest zal direct in werking treden en afhankelijk van de test zal het binnen maximaal 20 minuten mogelijk worden om het resultaat af te lezen. Let goed op, want de testuitslag van de sneltest corona Twente is maximaal 20 minuten geldig. Het testresultaat kan zowel positief, negatief als ongeldig zijn. In het geval van een ongeldige test zal je een nieuwe sneltest corona Twente moeten afnemen.

De symptomen van het coronavirus

Het is belangrijk om jezelf altijd te laten testen indien je kampt met klachten die mogelijk kunnen duiden op het coronavirus. Voor de duidelijkheid hebben wij besloten om de symptomen nog even goed op een rijtje te zetten:

De meestvoorkomende symptomen:

 • koorts;
 • droge hoest;
 • vermoeidheid.

Minder vaak voorkomende symptomen:

 • pijn in het lichaam;
 • keelpijn;
 • diarree;
 • bindvliesontsteking;
 • hoofdpijn;
 • aangetast smaak- of reukvermogen;
 • huiduitslag of verkleuring van de vingers of tenen.

Ernstige symptomen:

 • kortademigheid of ademhalingsproblemen;
 • pijn of druk op de borst;
 • aangetast spraak- of bewegingsvermogen.

Heb je last van ernstige symptomen? Dan is het enorm belangrijk om direct contact opt e nemen met je huisarts. Maak in dit geval dan ook geen gebruik van de sneltest corona Twente om een mogelijk positief testresultaat aan te tonen. Neem altijd telefonisch contact op en vervolgens zal de arts je vertellen welke stappen je moet ondernemen.

Behoefte aan meer informatie?

Heb je behoefte aan meer informatie met betrekking tot een sneltest corona Twente uit ons assortiment? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail, maar in ieder geval ben je altijd verzekerd van een antwoord op je vraag. Bel naar +31 85 06 03 150 of stuur een e-mail naar [email protected] Wij voorzien je graag van alle informatie die je nodig hebt met betrekking tot de aanschaf van een sneltest corona Twente.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »