Terug

 • Officieel goedgekeurd door het ministerie
 • Snelste sneltest van Nederland
 • Binnen 24 uur in huis

Sneltest corona Nijmegen

Een sneltest corona Nijmegen bestellen? Dat is een slim idee wanneer je op een gemakkelijke wijze wilt controleren of je bent besmet met het coronavirus. Bestel vandaag nog bij Pandemietest.nl.

Een sneltest corona Nijmegen aanschaffen, omdat je woonachtig bent in de omgeving van deze prachtige stad en binnen enkele minuten wilt weten of je besmet bent met het coronavirus? Dat is een bijzonder verstandige keuze en hiervoor ben je dan ook zeker bij Pandemietest.nl aan het juiste adres. Binnen ons assortiment kan je terecht voor de aanschaf van coronatesten in verschillende soorten en maten. Uiteraard zijn alle testen die we binnen ons assortiment aanbieden goedgekeurd door de belangrijke instanties én voorzien van een CE-markering. Hier hoef je je dus geen enkele zorgen over te maken.

De werking van een sneltest corona Nijmegen

De sneltesten die je binnen ons assortiment terugvindt werken door middel wattenstaafjes die in de neus of in de keel worden aangebracht. Vervolgens is het de bedoeling dat je deze wattenstaven in een extractiebuis met buffervloeistof plaatst. Ook deze materialen worden uiteraard meegeleverd. Na enkele minuten zal haal je de wattenstaaf uit de buis en breng je enkele druppels van vloeistof aan op de testkaart. De testkaart zal vervolgens reageren en hierdoor zal je in staat zijn om een positief, negatief of ongeldig testresultaat kunnen aflezen. Indien de test ongeldig is zal je een nieuwe sneltest corona Nijmegen corona moeten afnemen.

De werking van de sneltesten is redelijk simpel. De test kan namelijk constateren of er antigenen tegen het coronavirus in je lichaam aanwezig zijn. Doordat deze antigenen enkel en alleen worden aangemaakt in het geval van een positieve besmetting kan met een grote zekerheid worden vastgesteld of de geteste persoon besmet is met COVID-19. Vervolgens kan deze persoon dus direct maatregelen nemen en in quarantaine gaan, indien er hiervan nog geen sprake was. Ben je negatief getest, maar wél in contact geweest met een persoon die vervolgens positief is getest op het coronavirus? Ga ook dan in quarantaine voor minimaal vijf dagen. Na vijf dagen is het mogelijk om een nieuwe sneltest corona Nijmegen af te nemen of om jezelf weer te laten testen bij de GGD.

Coronavirus symptomen

In welke gevallen is het nu belangrijk om een sneltest corona Nijmegen af te nemen? Dit is in ieder geval van belang wanneer je klachten vertoond die mogelijk kunnen duiden op een besmetting met dit virus. Denk aan de volgende klachten:

De meestvoorkomende symptomen:

 • koorts;
 • droge hoest;
 • vermoeidheid.

Minder vaak voorkomende symptomen:

 • pijn in het lichaam;
 • keelpijn;
 • diarree;
 • bindvliesontsteking;
 • hoofdpijn;
 • aangetast smaak- of reukvermogen;
 • huiduitslag of verkleuring van de vingers of tenen.

Ernstige symptomen:

 • kortademigheid of ademhalingsproblemen;
 • pijn of druk op de borst;
 • aangetast spraak- of bewegingsvermogen.

Pandemietest.nl

Pandemietest.nl is ontstaan uit een samenwerking tussen twee bedrijven die constateerden dat er een grote vraag naar sneltesten was ontstaan. Mensen hebben namelijk een behoefte aan een snelle uitslag, zodat ze weten waar ze aan toe zijn. Daarnaast constateerden wij dat de prijs voor sneltesten hoog was en hier willen wij dan ook graag verandering in brengen. Dit heeft ertoe geleidt dat wij een sneltest corona Nijmegen voor een voordelige prijs aanbieden en wij zijn dan ook zeker niet van plan om hier verandering in te brengen.

Behoefte aan meer informatie?

Heb je behoefte aan meer informatie met betrekking tot een sneltest corona Nijmegen uit ons assortiment? Dan mag het duidelijk zijn dat het geen enkel probleem is om contact met ons op te nemen. Wij voorzien je namelijk graag van alle informatie die je nodig hebt en zijn in staat om al je vragen zowel telefonisch als via e-mail te beantwoorden. Twijfel dan ook zeker niet om al je vragen over een sneltest corona Nijmegen aan ons te stellen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »