Terug

KINDVRIENDELIJK - Joysbio sneltest corona (1 test)

 • KINDVRIENDELIJK - Joysbio sneltest corona (1 test)
 • KINDVRIENDELIJK - Joysbio sneltest corona (1 test)

 • Voorraad: 736

De Joysbio sneltest corona is eenvoudig voorin de neus af te nemen (maximaal 2,5 centimeter). De test is kindvriendelijk en zowel voor volwassenen als kinderen. Binnen 15 minuten weet je of je besmet bent!

9,95

Voor 17:00 uur besteld is vandaag verzonden!

 • Goedgekeurd door het ministerie (CE-markering)
 • Sneltesten uit voorraad leverbaar
 • Razendsnelle levering
 • Geen afspraak maken maar gewoon zelf thuis testen

Meer dan 1000 tests nodig?

Wanneer je meer als 1000 tests nodig hebt vraag dan een offerte aan via onderstaande knop. Geef hierbij aan om welke test het gaat en hoeveel stuks je wilt ontvangen. Wij zullen tijdens kantooruren binnen 2 uur met een voorstel komen.

Productomschrijving

KINDVRIENDELIJK - Joysbio sneltest corona (1 test)

Bekijk de goedkeuring van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Gebruiksaanwijzing bekijken

De Joysbio sneltest corona is geïntroduceerd in juni 2020. Deze sneltest is in staat om mogelijke antigenen tegen het SARS-CoV-2 virus te detecteren in de bovenste luchtwegen. De test kan door middel van de neusswabs in de neus worden afgenomen, maar hiernaast is het ook mogelijk om het speeksel te testen tijden de acute fase van de infectie.

De prestaties van de Joysbio sneltest corona

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat alle coronatesten die Pandemietest.nl aanbiedt grondig zijn getest. Dit is dan ook zeker bij de Joysbio sneltest corona het geval. Tussen oktober 2020 en januari 2021 zijn de testen onafhankelijk geëvalueerd door het Centro Diagnostico Delta S.r.l. in Italië. Er zijn verschillende testmonsters van bovenstaande sneltest vergeleken met de PCR-testen. Uit in totaal 492 testmonsters is gebleken dat de sneltesten van Joysbio een dectectiegevoeligheid hebben van 98,13%. De specificiteit bedraagt 99,22%.

Hoe werkt de test?

De Joysbio sneltest corona werkt op basis van zogenoemde neusswabs. Hiernaast maak je gebruik van de bijgeleverde extractiebuis en de buffervloeistof. Het is de bedoeling om de buffervloeistof in de extractiebuis te gieten. Vervolgens plaats je de neusswab in de bovenste luchtwegen en hierna steek je de neusswab in de extractiebuis. Houdt het staafje vervolgens 10 seconden in de buffervloeistof. Tot slot breng je twee druppels buffervloeistof aan op de testkaart. Binnen 15 minuten zal je de uitslag kunnen aflezen. Door de hoge specificiteit van de test zal de Joysbio sneltest corona enkel en alleen reageren op het coronavirus.

Na ongeveer 15 minuten zal de uitslag van de test verschijnen. Indien je een enkele streep ziet verschijnen ter hoogte van de C betekent dit dat de test negatief is. Zie je een enkele lijn verschijnen ter hoogte van de T of zie je helemaal geen lijn verschijnen? Dan betekent dit dat de test ongeldig is. Dit kan mogelijk komen doordat de concentratie buffervloeistof te laag is voor de drempelwaarde van de test. In dit geval zal je een nieuwe coronatest moeten afnemen. Op het moment dat je zowel een lijn ter hoogte van de C als de T ziet verschijnen ben je positief getest op het coronavirus. Dit betekent dus dat je direct in quarantaine moet.

De productiecapaciteit

Iedere Joysbio sneltest corona kopen wij direct in bij onze leverancier. Op dit moment worden er meer dan 3 miljoen testkits per dag geproduceerd, waardoor deze leverancier in staat is om vele verschillende zorgprofessionals van over de gehele wereld te helpen met het uitbreiden van de testmogelijkheden. Het bedrijf is ISO-gecertificeerd wat betekent dat er aan alle eisen met betrekking tot de productie van deze sneltesten is voldaan. Hierdoor ben je altijd gegarandeerd van een veilige coronatest die tevens in goede omstandigheden is geproduceerd.

Meer weten?

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je vragen hebt over de Joysbio sneltest corona. In dit geval willen we je dan ook aanraden om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail, maar indien je behoefte hebt aan direct antwoord raden we je aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Bel naar +31 85 06 03 150. Liever mailen? Stuur dan een e-mail met je vraag door naar [email protected] Wij zorgen er ook in dit geval voor dat wij al je vragen over de Joysbio sneltest corona uit ons assortiment zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Bekijk de goedkeuring van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Gebruiksaanwijzing bekijken

Reviews

Gebruikers beoordelingen 5 / 5Reviews:(7)

 • RO Door Remco

  5 / 5

  Snel contact via WhatsApp en werd goed geholpen. De testen de volgende dag ontvangen en ben erg blij dat dit een test is die niet tot achter aan je hoofd gedaan hoeft te worden. Ongeveer net zo diep als dat je wel is in je neus peutert is voldoende. Bedankt!

 • CA Door Claudia

  5 / 5

  Snel in huis en ben zeer te spreken over de korte zelftesten die niet diep in de neus hoeven. Geen 2 dagen meer een naar gevoel in me hoofd.

 • JA Door Jessica

  5 / 5

  Doet wat het moet doen en hoeft niet diep in de neus.

 • AN Door Asan

  5 / 5

  Omdat ik een bij de risicogroep behoort is het fijn dat mensen zich voor ze langskomen kunnen testen. Ook fijn dat ik mijn kinderen weer kan vasthouden.

 • ME Door Marieke

  5 / 5

  Aanrader! Deze hoeft niet zo diep in de neus waardoor het niet meer pijnlijk is om te testen.

 • MV Door Mevrouw van den Berg

  5 / 5

  Tevreden met de levering.

 • DL Door Daniel

  5 / 5

  Test gedaan voordat ik een afspraak maakte met de GGD en waren gelukkig beide negatief.

Recent bekeken

  • Joysbio sneltest corona (1 test)

  Joysbio sneltest corona (1 test)

  9,95

  De Joysbio sneltest corona is eenvoudig voorin de neus af te nemen (maximaal 2,5 centimet...

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »