Terug

  • Officieel goedgekeurd door het ministerie
  • Snelste sneltest van Nederland
  • Binnen 24 uur in huis

COVID sneltest

Binnen 15 tot 20 minuten weten of je besmet bent met het coronavirus? Dan biedt een COVID sneltest uitkomst. Deze test is in staat om mogelijk aanwezige antistoffen in je lichaam te detecteren.

Een COVID sneltest bestellen? Dan ben je bij Pandemietest.nl aan het juiste adres. Wij bieden namelijk verschillende sneltesten aan die zijn goedgekeurd door de Nederlandse en de Europese overheid. Hierdoor ben je altijd verzekerd van sneltesten die aan kunnen tonen of je op het moment van de test ben besmet met het nieuwe coronavirus. Op het moment dat je negatief bent getest betekent dit natuurlijk niet dat je je niet meer aan de maatregelen hoeft te houden. Een besmetting van het nieuwe coronavirus (SARS-CoV-2) ligt namelijk altijd op de loer. Houdt je daarom altijd aan alle maatregelen die vanuit de overheid worden voorgeschreven, want alleen samen krijgen we corona onder controle.

Wat is een COVID sneltest?

In de beginfase van dit nieuwe virus was het enkel en alleen mogelijk om jezelf te laten testen bij één van de vele testlocaties in ons land. Inmiddels is het coronavirus alweer een tijdje onder ons en het is dan ook niet meer dan logisch dat er steeds meer mogelijkheden zijn ontstaan om aan te tonen of je al dan niet besmet bent met dit virus. Tegenwoordig is dit mogelijk door gebruik te maken van een COVID sneltest. Dit zijn testen die controleren of je lichaam eiwitten (antigenen) heeft aangemaakt tegen het coronavirus. Doordat deze eiwitten enkel en alleen worden aangemaakt in het geval van een besmetting kan met een nauwkeurigheid van tot wel 99% worden bepaalt of je dit virus hebt opgelopen.

Waarom kiezen voor een sneltest?

Hoewel er tegenwoordig in vrijwel iedere regio verschillende testlocaties zijn terug te vinden bieden deze helaas niet altijd uitkomst. In sommige gevallen wil je namelijk direct weten of je besmet bent met het coronavirus of je wilt als werkgever bijvoorbeeld je personeel testen. Vooral bij het testen van grote groepen kunnen er een aantal dagen overheen gaan, voordat iedereen zijn of haar testuitslag binnen heeft. In dit geval biedt een COVID sneltest uitkomst. Wel vinden wij het belangrijk om te vermelden dat er inmiddels een hoop sneltesten op de markt verkrijgbaar zijn en helaas is de werking van deze testen niet altijd aangetoond. Vandaar dat het enorm belangrijk is om enkel en alleen gebruik te maken van sneltesten die zijn goedgekeurd door de overheid, zodat je ook daadwerkelijk weet dat de testuitslag juist is. Gelukkig hoef je je hier geen enkele zorgen over te maken indien je een COVID sneltest uit het assortiment van Pandemietest.nl bestelt. Al onze testen zijn namelijk goedgekeurd door de Europese Commissie.

Positieve of negatieve testuitslag?

Indien je na het afnemen van een COVID sneltest een positief testresultaat ziet verschijnen is het belangrijk dat je direct actie onderneemt. Op dit moment ben je namelijk besmettelijk en kan je mogelijk een grote groep mensen in je omgeving aansteken. Neem dan ook altijd je verantwoordelijkheid en ga direct in zelfquarantaine. Vermijdt sociaal contact met anderen, waaronder de personen in je huishouden. Hiernaast is het ook van belang dat je huisgenoten in quarantaine gaan, omdat er een grote kans bestaat dat zij in dit geval ook besmet zijn geraakt met het coronavirus.

Indien de COVID sneltest een negatief testresultaat aangeeft hoef je niet in quarantaine en kan je in principe gewoon verder met je dagelijks leven. Wel is het in dit geval wel belangrijk om nog steeds de maatregelen in acht te nemen, zodat je de kans op een mogelijke toekomstige besmetting zo klein mogelijk houdt. Ben je echter in contact geweest met een persoon die positief is getest op het coronavirus? Dan dien je de rest van de quarantaineperiode thuis te blijven. Neem na afloop van de quarantaine periode nog een sneltest af, zodat je zeker weet dat je in de tussentijd niet besmet bent geraakt.

Bestel vandaag nog bij Pandemietest.nl

Wil jij een COVID sneltest bestellen uit de webwinkel van Pandemietest.nl? Dan kan dit op een zeer eenvoudige wijze. Plaats de hoeveelheid sneltesten die je wilt bestellen in je winkelwagen, vul al je gegevens in en reken vervolgens af door middel van een betaalmethode naar keuze. Voor de verzending van de sneltesten brengen wij geen verzendkosten in rekening, waardoor de kosten zo laag mogelijk worden gehouden. Het is dan ook ons doel om een COVID sneltest voor zo veel mogelijk mensen beschikbaar te maken, zodat we uiteindelijk het coronavirus onder controle kunnen krijgen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Indien je behoefte hebt aan meer informatie over een COVID sneltest uit het assortiment van Pandemietest.nl is het natuurlijk geen enkel probleem om contact op te nemen. Wij zijn dagelijks bereikbaar en kunnen je voorzien van advies op maat. Stel je vragen telefonisch of via de e-mail. De contactgegevens zijn onderaan de pagina terug te vinden. Pandemietest.nl is jouw webwinkel voor het bestellen van een COVID sneltest.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »