Terug

 • Officieel goedgekeurd door het ministerie
 • Snelste sneltest van Nederland
 • Binnen 24 uur in huis

COVID-19

De sneltesten uit het assortiment van Pandemietest.nl dragen bij om COVID-19 onder controle te houden. Binnen 15 tot 20 minuten weet of je besmet bent met dit virus. Onderneem direct actie in het geval van een positieve besmetting.

Inmiddels is het alweer een geruime tijd geleden indien er voor het eerst COVID-19 in ons land werd geconstateerd. Sinds de ontdekking van dit virus bij een inwoner uit Tilburg heeft onze samenleving drastische veranderingen ondergaan. Dingen die vroeger de normaalste zaak van de wereld waren, zijn tegenwoordig niet meer mogelijk. Het coronavirus vraagt dan ook om een enorme inspanning van ons als samenleving. Inmiddels kunnen we concluderen dat er grote stappen zijn gemaakt om COVID-19 onder controle te houden, maar helaas hebben we het einde van de pandemie nog niet bereikt. Pas wanneer er voldoende mensen in ons land gevaccineerd zijn kunnen we afscheid nemen van de maatregelen. Tot dit moment is aangebroken is het dus van enorm belang dat we ons allen houden aan de maatregelen die vanuit de overheid zijn opgelegd. Draag een mondkapje in openbare ruimtes, vermijdt sociale contacten en houdt altijd 1,5 meter afstand tot anderen.

COVID-19 – wat is het precies?

De meeste inwoners uit ons land zullen inmiddels wel bekend zijn met dit nieuwe virus. COVID-19 is de officiële naam van het virus, maar in onze samenleving worden verschillende termen door elkaar heen gebruikt, zoals: SARS-CoV-2 of gewoonweg het coronavirus. Het lastige aan dit virus is dat deze grote overeenkomsten vertoond met een regulier verkoudheidsvirus, waardoor het voor sommige mensen die te maken hebben met klachten lastig is om onderscheidt te maken. Dit is dan ook precies de reden waarom wij ervoor hebben gekozen om alle klachten die kunnen duiden op dit virus voor je op een rijtje te zetten. Mocht je last hebben van één of meerdere van de onderstaande klachten is het belangrijk om direct actie te ondernemen. Ga in quarantaine en maak gebruik van een sneltest of laat je testen bij een testlocatie van het GGD. De volgende symptomen kunnen duiden op COVID-19:

De meestvoorkomende symptomen:

 • koorts;
 • droge hoest;
 • vermoeidheid.

Minder vaak voorkomende symptomen:

 • pijn in het lichaam;
 • keelpijn;
 • diarree;
 • bindvliesontsteking;
 • hoofdpijn;
 • aangetast smaak- of reukvermogen;
 • huiduitslag of verkleuring van de vingers of tenen.

Ernstige COVID-19 symptomen:

 • kortademigheid of ademhalingsproblemen;
 • pijn of druk op de borst;
 • aangetast spraak- of bewegingsvermogen.

Indien je kampt met ernstige symptomen, zoal bijvoorbeeld benauwdheidsklachten is het belangrijk om direct contact op te nemen met je (huis)arts. Doe dit uiteraard telefonisch en ga niet zelf langs. COVID-19 is namelijk enorm besmettelijk en vooral in ziekenhuizen en/of huisartsenpraktijken kan deze ziekte dodelijke gevolgen met zich meebrengen. Nadat je telefonisch contact hebt opgenomen met je (huis)arts zal je precies worden verteld wat de vervolgstappen zijn die je dient te ondernemen.

Hoe ziet onze toekomst eruit?

Hoewel we op het moment van schrijven nog te maken hebben met een groot aantal maatregelen door COVID-19 is het natuurlijk de bedoeling dat deze maatregelen op termijn worden versoepeld. Uiteindelijk zal het dan ook weer mogelijk worden om meer vrienden en familie op bezoek te krijgen en daarnaast zullen we stapje voor stapje weer richting het ‘oude normaal’ gaan. Tot deze tijd is aangebroken is het echter van groot belang dat iedereen in onze samenleving zijn/haar uiterste best doet om de maatregelen in acht te nemen. Houdt altijd 1,5 meter afstand, draag mondkapjes in openbare ruimtes en let op elkaar. Wees dan ook niet bang om andere mensen aan te spreken die zich niet aan de maatregels houden. Je gezondheid staat namelijk altijd op de eerste plaats.

Hoewel er op termijn dus steeds meer mogelijk moet zijn, kan dit nog wel even op zich laten wachten. Voordat dit het geval is, is het namelijk belangrijk dat een grote groep van onze samenleving gevaccineerd is. Dit is met name voor 60-plussers van enorm belang. Toch hebben fabrikanten van over de gehele wereld niet stilgezeten wanneer het aankomt op het ontwikkelen van producten die kunnen bijdragen om het coronavirus onder controle te houden. Een voorbeeld hiervan zijn COVID-19 sneltesten. Dit zijn sneltesten die constateren of er antistoffen tegen het coronavirus in je lichaam aanwezig zijn. Uiteraard bieden wij deze testen aan bij Pandemietest.nl. Wij garanderen lage prijzen en sneltesten die met een nauwkeurigheid van meer dan 99% kunnen aantonen of je al dan niet besmet bent met COVID-19. Uiteraard zijn alle testen binnen ons assortiment goedgekeurd door zowel de Nederlandse als de Europese overheid.

Behoefte aan meer informatie?

Wil je meer weten over COVID-19 óf heb je belangrijke vragen die je aan ons wilt stellen met betrekking tot de (snel)testen die we aanbieden? Dan mag het duidelijk zijn dat het altijd mogelijk is om contact met ons op te nemen. Wij staan je met veel plezier te woord en kunnen je voorzien van alle informatie die je nodig hebt. Telefonisch contact met ons opnemen kan door te bellen naar +31 85 06 03 150. Hiernaast is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected] Alle e-mails worden binnen twee uur beantwoord. Hierdoor ben je verzekerd van een snel antwoord op al je vragen met betrekking tot COVID-19.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »