Terug

  • Officieel goedgekeurd door het ministerie
  • Snelste sneltest van Nederland
  • Binnen 24 uur in huis

COVID 19 test

Een COVID-19 test bestellen? Dan ben je bij Pandemietest.nl aan het juiste adres. Onze sneltesten geven met een nauwkeurigheid van meer dan 99% weer of je bent besmet met het coronavirus.

Indien je aan wilt tonen of wilt uitsluiten dat je bent besmet met het coronavirus biedt een COVID 19 test uitkomst. Voor de aanschaf van deze (zelf)testen kan je terecht binnen het assortiment van Pandemietest.nl. Alle testen die wij aanbieden voldoen uiteraard aan alle strenge normen die vanuit de Nederlandse en de Europese overheid worden gesteld. Hierdoor ben je altijd verzekerd van het feit dat een COVID 19 test uit ons assortiment met een nauwkeurigheid van meer dan 99% kan aantonen of je bent besmet met het coronavirus. Indien je behoefte hebt aan meer informatie over onze producten raden wij je aan om verder te lezen of om telefonisch of via e-mail contact met ons op te nemen.

Het coronavirus

Het coronavirus kennen we inmiddels onder verschillende namen, zoals COVID-19 of SARS-CoV-2, zoals de officiële aanduiding van het virus luidt. Al deze namen hebben betrekking tot het nieuwe coronavirus dat eind 2019 werd ontdekt in China. Hoewel dit virus grote overeenkomsten vertoond met een verkoudheidsvirus, zijn de gevolgen helaas minder onschuldig. In tegenstelling tot een verkoudheidsvirus heeft een besmetting met COVID-19 echter mogelijk een dodelijke afloop als gevolg. Vooral voor risicogroepen (60-plussers en mensen die kampen met gezondheidsklachten) is het van groot belang dat de kans op een besmetting zo klein mogelijk wordt gehouden. Het is dan ook de bedoeling dat iedereen in onze samenleving hieraan mee werkt. Ook jongere mensen kunnen namelijk ouderen besmetten en dit is iets waar we als samenleving absoluut niet op zitten te wachten. Het is belangrijk dat iedereen in onze samenleving zich voorlopig houdt aan de maatregelen. Verminder sociaal contact, houdt 1,5 meter afstand én draag een mondkapje in publieke ruimtes, want alleen samen krijgen we corona onder controle. Hiernaast draagt een COVID 19 test vanzelfsprekend bij om dit virus onder controle te houden. Indien je kampt met klachten die mogelijk kunnen duiden op het coronavirus is het zowel mogelijk om een (zelf)test af te nemen óf om jezelf te laten testen bij een testlocatie van de GGD.

COVID 19 test

Een COVID 19 test bestaat in verschillende vormen en maten. Zo zijn er bijvoorbeeld testen beschikbaar die werken op basis van een bloedmonster. De testen die wij echter in het assortiment van Pandemietest.nl aanbieden werken door middel van neusswabs. Dit zijn wattenstaven die in de neus worden aangebracht en vervolgens kunnen constateren of er antistoffen tegen het coronavirus in je lichaam aanwezig zijn. Doordat deze antistoffen enkel en alleen worden aangemaakt indien je besmet bent (geraakt) met het coronavirus zijn onze testen in staat om met een nauwkeurigheid van meer dan 99% aan te tonen of er sprake is van een besmetting.

Een COVID 19 test uit ons assortiment beschikt over een aantal mogelijke testuitslagen. Zo is het vanzelfsprekend mogelijk om af lezen of je positief of negatief bent getest op het coronavirus. Daarnaast is het echter ook mogelijk dat je een ongeldig testresultaat ziet verschijnen. Indien dit het geval is, zal je een nieuwe COVID 19 test moeten afnemen. Voor meer informatie over het interpreteren van de testuitslagen raden we je aan om de productinformatie of de bijgeleverde handleiding door te lezen.

Sneltesten – terug naar vroeger?

Voorlopig bestaat er een grote kans dat we nog een tijdje zullen moet leven met de maatregelen die vanuit onze overheid zijn opgelegd. Toch merken we dat sneltesten een belangrijk onderdeel kunnen vormen om uiteindelijk meer mogelijk te maken. Doordat deze testen met een hoge nauwkeurigheid kunnen aangeven of er sprake is van een besmetting met het coronavirus verwachten wij dat er in de toekomst op grote schaal gebruikgemaakt gaat worden van sneltesten en op dit moment zien we al dat hier vele vorderingen mee worden gemaakt. Uiteraard dragen wij van Pandemietest.nl graag hier ons steentje aan bij door middel van het aanbieden van een COVID 19 test.

Het belang van de maatregelen

Tot slot willen we nog even extra benadrukken dat het voor iedereen enorm belangrijk is om zich aan de maatregelen te houden. Deze maatregelen zijn niet voor niets geïntroduceerd en uiteraard zijn hier vele verschillende onderzoeken aan vooraf gegaan. Wij vragen iedereen dan ook om begrip voor de maatregelen en om nog even door te zetten, hoe lastig dit in sommige gevallen ook kan zijn. Neem tevens een COVID 19 test af indien je kampt met klachten die kunnen duiden op het coronavirus. Daarnaast zullen de maatregelen op termijn worden versoepeld en zullen we langzaamaan weer terug gaan naar ons 'oude' samenleving.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Mocht je nu meer willen weten over een COVID 19 test uit ons assortiment raden wij je aan om direct telefonisch of via e-mail contact met ons op te nemen. Indien je echter behoefte hebt aan een direct antwoord raden we je aan om te bellen naar +31 85 06 03 150. E-mails beantwoorden wij altijd binnen 2 uur, dus ook in dit geval ben je altijd verzekerd van een snel antwoord op je vraag. Hierdoor ben je in staat om een weloverwogen beslissing te maken met betrekking tot de aanschaf van een COVID 19 test uit het assortiment van Pandemietest.nl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »