Terug

  • Officieel goedgekeurd door het ministerie
  • Snelste sneltest van Nederland
  • Binnen 24 uur in huis

Corona zelftest kopen

Een corona zelftest kopen? Dan ben je bij Pandemietest.nl aan het juiste adres. Binnen ons assortiment heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten sneltests. Bekijk ons complete assortiment hieronder.

Een corona zelftest kopen? Dat is bijzonder verstandig, indien je binnen enkele minuten wilt weten of je besmet bent met het coronavirus. Hoewel het in de beginperiode van het coronavirus enkel en alleen mogelijk was jezelf te laten testen bij de GGD is hier sinds enkele maanden verandering in gekomen. Tegenwoordig is het dan ook mogelijk om zelf een test af te nemen, waardoor je uit kunt sluiten óf aan kunt tonen dat je besmet bent met het virus. Binnen ons assortiment kan je terecht voor verschillende antigeen sneltesten die werken door middel van neusswabs. Bekijk ons volledige aanbod hierboven of lees verder voor meer informatie.

Waarom een corona zelftest kopen?

Hoewel het dus mogelijk is om jezelf bij verschillende testlocaties die ons land rijk is op het coronavirus te testen, heb je in sommige gevallen behoefte aan een snelle uitslag. Je hebt bijvoorbeeld een belangrijke afspraak met een klant gepland of je wilt weer eens na een lange tijd langsgaan bij je opa en oma. In dit geval biedt een corona zelftest kopen uitkomst. Deze tests geven namelijk binnen 15 tot 20 minuten duidelijkheid over een mogelijke besmetting. Onze testen controleren of er antistoffen tegen het coronavirus in je lichaam aanwezig zijn. Deze antistoffen worden enkel en alleen aangemaakt indien je lichaam is geïnfecteerd met het coronavirus. Op dit moment ben je dus besmet geraakt, aangezien dit een automatische reactie is van ons immuunsysteem. Indien er geen antistoffen in je lichaam aanwezig zijn zal er geen sprake zijn van een besmetting.

De mogelijkheden binnen ons assortiment

Binnen het assortiment van Pandemietest.nl heb je de keuze uit coronatesten in verschillende vormen en hoeveelheden. Je wordt dus niet beperkt op het gebied van een corona zelftest kopen. De coronatesten uit ons assortiment werken op basis van neusswabs die je zelf in je neus kunt aanbrengen. Hiernaast is het natuurlijk ook mogelijk om de test door iemand anders te laten afnemen. Wel is het in ieder geval belangrijk dat de test op juiste wijze wordt afgenomen, aangezien dit een grote invloed heeft op de testuitslag. Draai de neusswab goed rond in de neus en vermeng deze vervolgens met de bijgeleverde buffervloeistof. Laat de buffervloeistof vervolgens goed intrekken en breng vervolgens deze vloeistof aan op de testkaart. Binnen 15 tot 20 minuten zal je vervolgens een resultaat ontvangen. Dit resultaat kan zowel positief als negatief zijn, maar hiernaast is het ook mogelijk dat er een ongeldig testresultaat zal verschijnen. Indien dit het geval is moet je een nieuwe corona zelftest kopen en een nieuwe test afnemen. Dit is natuurlijk vervelend, maar hiermee is dan ook alles gezegd. Na het afnemen van de nieuwe test heb je alsnog binnen enkele minuten de testuitslag.

Positief getest – wat nu?

Indien je na een corona zelftest kopen positief bent getest op het coronavirus is het belangrijk dat je enkele vervolgstappen onderneemt. In ieder geval kan je alles schrappen wat voorlopig op je planning staat, aangezien het belangrijk is dat je direct in zelfquarantaine gaat. Dit betekent ook dat er geen mensen meer op bezoek mogen komen en daarnaast wordt het ook voor je huisgenoten aangeraden om in quarantaine te gaan, aangezien ook zij mogelijk besmet zijn geraakt met het nieuwe coronavirus. Hiernaast raden wij het ook aan om een testafspraak bij de GGD in te plannen, zodat je niks meer aan het toeval overlaat.

Indien je negatief getest bent is er in principe niets aan de hand. Je kan gewoon verder met je dagelijks leven, maar het is natuurlijk geen vrijwaring om de coronamaatregelen aan je laars te lappen. Deze maatregelen zijn voor iedereen van belang, ook wanneer je niet bent besmet. Alleen samen krijgen we namelijk corona onder controle en hiervoor is het van groot belang dat iedereen zich aan deze maatregelen houdt. Wel kunnen wij je verzekeren dat een corona zelftest kopen bijdraagt aan een betere controle op dit virus.

Bestel eenvoudig bij Pandemietest.nl

Een corona zelftest kopen is bijzonder eenvoudig op de webwinkel van Pandemietest.nl. Het enige wat je hoeft te doen is de producten die je wilt bestellen in je winkelwagen te plaatsen. Vervolgens vul je alle benodigde gegevens in en reken je af door middel een betaalwijze naar keuze. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag om ervoor te zorgen dat jij de coronatest zo snel mogelijk in huis ontvangt, zodat je zo spoedig mogelijk kan uitsluiten of je besmet bent met het coronavirus. Indien je meer wilt weten over een corona zelftest kopen raden we je aan om contact met ons op te nemen.

Twijfel niet om je vragen te stellen

Heb je vragen wat betreft een corona zelftest kopen? Dan mag het duidelijk zijn dat wij in dit geval altijd voor je klaar staan. Neem telefonisch of via e-mail contact met ons op en wij kunnen je verzekeren dat wij in staat zijn om al je vragen duidelijk te beantwoorden. Ook wanneer je advies nodig hebt kan je bij ons terecht. Wij helpen je graag verder. Voor een corona zelftest kopen ben je dan ook ongetwijfeld bij Pandemietest.nl aan het juiste adres.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »