Terug

  • Officieel goedgekeurd door het ministerie
  • Snelste sneltest van Nederland
  • Binnen 24 uur in huis

Corona antistoffen test

Een corona antistoffen test schaf je aan bij Pandemietest.nl. Binnen 15 tot 20 minuten na het afnemen van de test zal je kunnen aflezen of je besmet bent met het coronavirus. Onze testen hebben een nauwkeurigheid van meer dan 99%.

Ben jij op zoek naar een corona antistoffen test? Dan ben je bij Pandemietest.nl zonder twijfel aan het juiste adres. Binnen ons assortiment kan je namelijk terecht voor verschillende corona (snel)testen. Onze testen voldoen uiteraard aan de strenge normen die door de Europese en de Nederlandse overheden worden gesteld. Wel is het natuurlijk van groot belang dat je de gebruiksaanwijzingen van de testen zorgvuldig opvolgt. Indien je hier meer over wilt weten is het uiteraard geen enkel probleem om contact met ons op te nemen. Wij voorzien je graag van alle informatie die je over een corona antistoffen test nodig hebt.

De corona antistoffen test

Sinds de introductie van het nieuwe coronavirus (SARS-CoV-2) is er met man en macht gewerkt om (snel)testen zo breed mogelijk beschikbaar te maken, want juiste deze sneltesten kunnen ervoor zorgen dat we in de toekomst weer terug kunnen naar het ‘normale’ leven. Eén van de meest belovende sneltesten die dit mogelijk kan maken is de coronavirus antistoffen test. Dit is namelijk een test die in staat is om mogelijk aanwezige antistoffen tegen het coronavirus in je lichaam te constateren. Doordat deze antistoffen alleen worden aangemaakt op het moment dat je besmet bent met het coronavirus kan een corona antistoffen test met grote zekerheid aangeven of er sprake is van een positieve besmetting. Er is sprake van een negatief testresultaat indien er geen antistoffen in je lichaam worden gevonden.

Hoe werken deze testen?

Binnen het assortiment van Pandemietest.nl kan je terecht voor de aanschaf van een corona antistoffen test die werkt door middel van een neusswab. De neusswabs worden in de neus aangebracht en vervolgens goed rondgedraaid. Dit laatste is van belang om ervoor te zorgen dat er een goed monster wordt afgenomen, waardoor de test in staat is om te bepalen of je lichaam antistoffen bevat tegen het coronavirus. Al onze tests zijn voorzien van een testkaart. Door op de testkaart het neusmonster dat is gemengd met de buffervloeistof aan te brengen zal de test reageren. Na zo’n 15 tot 20 minuten zal je in staat zijn om het resultaat van de test af te lezen. Dit resultaat kan zowel positief, negatief of ongeldig zijn. Indien er sprake is van een ongeldige test kan dit verschillende redenen hebben. Zo kan het neusmonster bijvoorbeeld niet voldoende zijn om een geldige testuitslag te bieden. Indien dit het geval is zal je dit uiteraard kunnen aflezen van de testkaart. Voor meer informatie over het interpreteren van de testuitslagen van de corona antistoffen test verwijzen we je graag door naar de productinformatie of naar de bijgeleverde handleiding.

Wat te doen bij een positieve testuitslag?

Indien er sprake is van een positieve uitslag van de corona antistoffen test is het belangrijk om direct actie te ondernemen. Dit betekent dat je in quarantaine gaat voor minimaal 5 dagen. Tijdens de quarantaine is het uiteraard van groot belang dat je je sociale contacten drastisch verminderd. Natuurlijk is het niet altijd mogelijk om afstand te houden van je huisgenoten en vandaar dat het ook belangrijk is dat je huisgenoten in quarantaine gaan. Blijf minimaal 5 dagen in quarantaine en laat jezelf vervolgens opnieuw testen. Dit kan zowel door gebruik te maken van de corona antistoffen test óf door jezelf te laten testen bij één van de vele testlocaties die ons land inmiddels rijk is. Indien er sprake is van een negatieve testuitslag ben je op het moment van de test niet besmet met het coronavirus. Dit betekent dat je je dagelijks leven kunt vervolgen. Mocht het zo zijn dat je in contact bent geweest met iemand die positief getest is op het coronavirus is het natuurlijk wel van groot belang dat je in quarantaine gaat, totdat je een negatieve testuitslag kunt aantonen. Hierdoor verklein je namelijk de kans dat je andere mensen besmet en zoals je inmiddels wel weet krijgen we alleen samen corona onder controle.

Wie is Pandemietest.nl?

Pandemietest is een leverancier van een corona antistoffen test van hoge kwaliteit. Wij kopen onze sneltesten direct in bij onze fabrikanten, waar deze producten onder goede omstandigheden worden geproduceerd. Uiteraard zijn al onze producten goedgekeurd door zowel de Nederlandse als de Europese overheid, waardoor je ervan kunt uitgaan dat al onze producten veilig zijn én het juiste testresultaat weergeven.

Doordat wij dagelijks in contact staan met onze leverancier bieden we tevens de mogelijkheid aan om een corona antistoffen test in grote hoeveelheden af te nemen. Dit kan van pas komen indien je bijvoorbeeld een grote groep medewerkers van je bedrijf wilt testen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Op het moment dat je meer wilt weten over de coronavirus antistoffen test uit ons assortiment raden wij je aan om direct contact op te nemen met onze klantenservice. Wij kunnen je zowel telefonisch als via e-mail te woord staan en je voorzien van alle informatie die je nodig hebt. Twijfel dan ook zeker niet om al je vragen aan ons te stellen, wij vinden het namelijk van groot belang dat onze klanten precies weten welk product ze aanschaffen. Bestel vandaag nog jouw corona antistoffen test bij Pandemietest.nl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »