Terug

 • Officieel goedgekeurd door het ministerie
 • Snelste sneltest van Nederland
 • Binnen 24 uur in huis

Betrouwbaarheid coronatest

De betrouwbaarheid van een coronatest uit ons assortiment is enorm hoog. Onze anti allergeen sneltesten kunnen tot een nauwkeurigheid van 99% constereren of je besmet bent met het coronavirus.

Wil jij meer weten over de betrouwbaarheid van een coronatest? Dan ben je op de juiste pagina terechtgekomen, aangezien wij van Pandemietest.nl je meer gaan vertellen over de betrouwbaarheid van de (snel)testen uit ons assortiment. Wij horen namelijk vaak dat mensen hier vragen over hebben en dit is natuurlijk enigszins begrijpelijk. Het is echter ons doel om door middel van deze informatie eens en voor altijd duidelijk te maken hoe het zit met de betrouwbaarheid van coronatesten. Lees snel verder voor meer informatie.

Welke testen bieden wij aan?

Voordat we je meer gaan vertellen over de betrouwbaarheid van de coronatest is het belangrijk dat we een aantal zaken duidelijk maken. Toen het coronavirus namelijk voor het eerst in ons land haar intrede maakte waren er nog maar een beperkt aantal testen beschikbaar. Inmiddels zijn we meer dan een jaar verder en dit betekent dan ook dat de testmogelijkheden enorm zijn uitgebreid. Tegenwoordig hoeven we niet meer naar de GGD om een coronatest te laten afnemen. Het is namelijk ook mogelijk om zelf, thuis een test af te nemen die met een nauwkeurigheid van tot wel 99% kan bepalen of je op het moment van de test besmet bent met het coronavirus.

Binnen het assortiment van Pandemietest.nl kan je terecht voor de aanschaf van zogenoemde allergeen sneltesten. Dit zijn betrouwbare coronatesten die werken op basis van neusswabs en die controleren of je lichaam antigenen (eiwitten) heeft aangemaakt tegen het nieuwe coronavirus. Je lichaam maakt deze antistoffen enkel en alleen aan wanneer er sprake is van een besmetting, waardoor met een grote nauwkeurigheid kan worden bepaalt of je besmet bent met het virus.

Betrouwbaarheid coronatest

Iedere coronatest uit ons assortiment is goedgekeurd door de Europese én de Nederlandse overheid, waardoor je altijd gegarandeerd bent van een coronatest die de juiste testuitslag weergeeft. De betrouwbaarheid van een coronatest uit ons assortiment is enorm hoog. Zo kunnen de antigeen sneltesten met een nauwkeurigheid van tot wel 99% bepalen of je tijdens het moment van de test was besmet met het coronavirus. Mocht dit het geval zijn kan je direct vervolgstappen ondernemen, waardoor je de kans op meerdere besmettingen zo klein mogelijk houdt.

Coronavirus symptomen

Het coronavirus is een enorm lastig virus, omdat de symptomen van dit virus grotendeels overheen komen met andere verkoudheidsvirussen. Hierdoor is het soms moeilijk om onderscheid te maken, waardoor in sommige gevallen het coronavirus te laat wordt opgemerkt. Voor alle duidelijkheid hebben we besloten om alle symptomen van het coronavirus voor je op een rijtje te zetten. Mocht je last hebben van onderstaande klachten is het belangrijk om direct in zelfquarantaine te gaan. Heb je last van ergere

De meestvoorkomende symptomen:

 • koorts;
 • droge hoest;
 • vermoeidheid.

Minder vaak voorkomende symptomen:

 • pijn in het lichaam;
 • keelpijn;
 • diarree;
 • bindvliesontsteking;
 • hoofdpijn;
 • aangetast smaak- of reukvermogen;
 • huiduitslag of verkleuring van de vingers of tenen.

Ernstige symptomen:

 • kortademigheid of ademhalingsproblemen;
 • pijn of druk op de borst;
 • aangetast spraak- of bewegingsvermogen.

Wat betekent de testuitslag?

Indien je een coronatest uit het assortiment van Pandemietest.nl hebt besteld ben je altijd verzekerd van een hoge betrouwbaarheid van de coronatest. Wel is het belangrijk om te weten welke stappen je moet ondernemen indien je positief getest bent op het coronavirus. Hier geven we je dan ook graag wat meer duidelijkheid over. Zodra de coronatest aangeeft dat je positief bent getest is het belangrijk om direct in quarantaine te gaan. Daarnaast is het ook belangrijk dat je huisgenoten, indien je deze hebt, in quarantaine gaan, omdat zij in dit geval ook mogelijk besmet zijn met het coronavirus. Blijf in ieder geval minimaal 5 dagen na de positieve besmetting in quarantaine. Tevens raden wij het aan om 5 dagen na deze test weer een betrouwbare coronatest af te nemen, zodat je zeker weet dat je niet meer besmet bent met dit virus.

Waarom kiezen voor Pandemietest.nl?

Pandemietest.nl biedt uitsluitend betrouwbare coronatesten aan. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een juist testresultaat. Onze sneltesten zijn in staat om tot een nauwkeurigheid van 99% te bepalen of je besmet bent met het nieuwe coronavirus. De betrouwbaarheid coronatest is enorm hoog, waardoor je uit kunt sluiten of je besmet bent met het virus.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen met betrekking tot de betrouwbaarheid van een coronatest uit ons assortiment? Dan mag het duidelijk zijn dat het natuurlijk geen enkel probleem is om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij staan dagelijks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en natuurlijk kunnen we je tevens voorzien van advies op maat. Twijfel dan ook niet om je vragen over de betrouwbaarheid coronatest aan ons te stellen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »