Terug

  • Officieel goedgekeurd door het ministerie
  • Snelste sneltest van Nederland
  • Binnen 24 uur in huis

Antigeen test corona

Schaf vandaag nog jouw antigeen test corona aan bij Pandemietest.nl en kom er binnen 15 tot 20 minuten achter of je bent besmet met het coronavirus. Indien je positief bent getest is het belangrijk om direct in quarantaine te gaan.

Binnen het assortiment van Pandemietest.nl kan je terecht voor de aanschaf van een antigeen test corona. Dit zijn testen die constateren of er in antigenen tegen het coronavirus in je lichaam aanwezig is. Vanzelfsprekend kan en mag je er altijd van uitgaan dat al onze testen zijn goedgekeurd door zowel de Nederlandse als de Europese overheden. Hierdoor ben je altijd verzekerd van het feit dat de testen uit ons assortiment met een grote nauwkeurigheid kunnen aangeven of je al dan niet besmet bent met het coronavirus.

Wat is een antigeen test corona precies?

Zoals we hierboven al even kort hebben beschreven is een antigeen test corona in staat om antigenen tegen het nieuwe coronavirus in je lichaam te constateren. Dit zijn bepaalde eiwitten die enkel en alleen door het lichaam worden aangemaakt wanneer er sprake is van een besmetting. Het namelijk een natuurlijke reactie van je immuunsysteem om te anticiperen op het virus dat je lichaam is binnengedrongen. Deze sneltesten werken door middel van neusswabs die je eventueel zelf in je neus kunt aanbrengen. Daarnaast maak je gebruik van de meegeleverde buffervloeistof en de meegeleverde testkaart. Volg de verdere gebruiksaanwijzing goed op en dan zal je binnen 15 tot 20 minuten kunnen van de antigeen test corona kunnen aflezen of je besmet bent met het coronavirus.

Hoe werkt de test?

Wij bieden uitsluitend testen aan die met een hoge nauwkeurigheid kunnen aangeven of er sprake is van een besmetting. De antigeen test corona werkt dus door middel van een neusswab. Deze breng je aan in je neus en vervolgens is het de bedoeling dat je de buffervloeistof vermengd met de neusswab. Hiervoor maak je gebruik van de bijgeleverde extractiebuis en dus van de buffervloeistof. Het is tijdens de test belangrijk dat er een goed monster wordt afgenomen van zorg er dan ook voor dat je de neusswab tijdens de test goed in de neus ronddraait. Op het moment dat de neusswab goed gemengd is met de buffervloeistof breng je twee druppels aan op de testkaart. Wacht vervolgens 15 tot 20 minuten en dan zal het testresultaat naar voren komen. Je hebt drie mogelijke uitslagen: positief, negatief of ongeldig. Indien er sprake is van een ongeldig testresultaat zal je een nieuwe antigeen test corona moeten afnemen.

De uitslag

Indien er sprake is van een positieve antigeen test corona zal er op de testkaart een lijn verschijnen ter hoogte van de C en de T. Dit betekent dus dat je besmet bent met het coronavirus en vervolgens is het dus enorm belangrijk om de maatregelen in acht te nemen. Ga dan ook direct in zelfquarantaine en vermijdt sociaal contact. Na vijf dagen is het mogelijk om jezelf opnieuw testen, zodat je kunt uitsluiten dat je nog steeds besmet bent met het coronavirus. Hiernaast is het natuurlijk ook mogelijk dat je negatief getest bent óf dat de antigeen test corona ongeldig is. In het geval van een negatieve test is er niets aan de hand en kan je verder met je dagelijks leven. Wel is het natuurlijk belangrijk om in quarantaine te gaan indien je in contact bent geweest met een persoon die positief is getest op het coronavirus. In sommige gevallen kan het ook voorkomen dat de test ongeldig is. In dit geval zal je een nieuwe antigeen test corona moeten afnemen.

Bestel grotere hoeveelheden bij Pandemietest.nl

Heb jij behoefte aan een groot aantal sneltests? Dan willen wij benadrukken dat Pandemietest.nl altijd voor je klaar staat. Wij houden namelijk nauw contact met onze leveranciers, waardoor wij grote aantallen kunnen leveren. Uiteraard profiteer je van staffelkorting indien je besluit om een grote hoeveelheid aan sneltesten te bestellen. Wel raden wij je in dit geval altijd aan om telefonisch of via e-mail contact met ons op te nemen, zodat we alles duidelijk kunnen overeenkomen.

Tot slot is Pandemietest.nl een betrouwbare leverancier van sneltesten in heel Nederland. Wij kopen onze testen in bij verschillende fabrikanten en uiteraard kan en mag je verwachten dat deze fabrikanten aan onze én aan de strenge eisen van de overheid voldoen. Hierdoor hoef je je geen enkele zorgen te maken over het feit dat je mogelijk een niet of nauwelijks werkende antigeen test corona aanschaft. Wil je meer weten over onze leveranciers of over de producten die wij kunnen leveren? Dan raden wij je aan om contact met ons op te nemen.

Vragen of opmerkingen?

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je vragen aan ons wilt stellen of bepaalde opmerkingen aan ons wilt doorgeven met betrekking tot een antigeen test corona. Mocht dit het geval zijn willen wij dan ook benadrukken dat het op vrijwel ieder moment mogelijk is om contact met ons op te nemen. Wij zijn dagelijks zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar en staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel naar +31 85 06 03 150 of stuur een e-mail naar [email protected] Wij kunnen je verzekeren dat wij onze uiterste best doen om al je vragen over een antigeen test corona zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »