Terug

  • Officieel goedgekeurd door het ministerie
  • Snelste sneltest van Nederland
  • Binnen 24 uur in huis

Antigeen sneltest

Een antigeen sneltest bestel je bij Pandemietest.nl. Deze test constateert of er in je lichaam antistoffen tegen het coronavirus aanwezig zijn, waardoor kan worden aangetoond of je op dit moment besmet bent met het virus.

Een antigeen sneltest aanschaffen die tot een nauwkeurigheid van 99% aangeeft op je op dat moment besmet bent met het coronavirus? Dat is mogelijk binnen het assortiment van Pandemietest.nl. Wij bieden verschillende testen aan die in staat zijn om te constateren of er antigenen in je lichaam aanwezig zijn. Alle sneltesten uit ons assortiment zijn goedgekeurd door de Nederlandse en de Europese overheid. Eventueel is het mogelijk om grotere hoeveelheden te bestellen indien je bijvoorbeeld de medewerkers van je bedrijf regelmatig wilt testen.

Wat is een antigeen sneltest?

Een antigeen sneltest controleert de aanwezigheid van viruseiwitten (antigenen) in je lichaam. De testen uit ons assortiment werken op basis van neusswabs die je in je eigen neus kunt aanbrengen. Door gebruik te maken van de meegeleverde testkaart zal binnen 15 tot 20 minuten een positief of een negatief testresultaat krijgen. Dit is mogelijk doordat eerdergenoemde allergenen enkel en alleen in je lichaam aanwezig zijn indien je het coronavirus hebt opgelopen. Wanneer dit het geval is maakt je immuunsysteem namelijk automatisch afweerstoffen aan die het coronavirus aanvallen en waardoor de kans op een toekomstige besmetting wordt verkleind. Wanneer deze antigenen dus niet in je lichaam aanwezig zijn ben je niet besmet geraakt met het coronavirus. Op het moment dat deze antigenen wel in je lichaam aanwezig zijn ben je besmet met het coronavirus. Een antigeen sneltest is dus een uitstekend middel om te gebruiken indien je kampt met klachten die mogelijk de oorzaak kunnen zijn van het coronavirus.

Hoe werkt de sneltest?

De sneltesten uit ons assortiment kunnen tot een nauwkeurigheid van 99% bepalen of je op het moment van de test bent besmet met het coronavirus. De antigeen sneltest werkt door middel van een neusswab. Het is de bedoeling dat je deze swabs in je eigen neus aanbrengt en vervolgens vermengd met een buffervloeistof. Het is belangrijk om neusswab in de neus rond te draaien, zodat er een goed monster kan worden afgenomen. Vervolgens breng je dit monster aan op de testkaart en zal je na 10 tot 15 minuten de uitslag af kunnen lezen. Deze uitslag kan zowel positief als negatief zijn, maar hiernaast is het ook mogelijk dat er een nieuwe test moet worden afgenomen. Voor meer informatie over het gebruik van een antigeen sneltest verwijzen we je graag door naar de productinformatie. Mocht je na het lezen van de productinformatie nog vragen hebben is het natuurlijk altijd mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van Pandemietest.nl.

Positief getest?

Geeft de uitslag van de antigeen sneltest aan dat je positief bent getest op het coronavirus? Dan is het belangrijk dat je zo snel mogelijk in zelfquarantaine gaat en geen persoonlijk contact onderhoudt met andere personen buiten je huishoudelijke kring. Het liefst wil je ook het contact binnen je huishouden verminderen, maar de praktijk leert dat dit vaak onmogelijk is. Daarom is het ook van belang dat je huisgenoten in quarantaine gaan. Op het moment dat jij en je huisgenoten een negatief testresultaat kunnen aantonen is het weer mogelijk om naar buiten gaan. Blijf echter in ieder geval minimaal 5 dagen in quarantaine.

Negatief getest?

Is de uitslag van de antigeen sneltest negatief? Dan is er in principe niets aan de hand en kan je verder met je dagelijks leven. Indien je echter in contact bent geweest met een persoon die positief heeft getest op het coronavirus is het belangrijk om goed in de gaten te houden of je mogelijk last krijgt van klachten die kunnen duiden op het coronavirus. Mochten enkele of meerdere klachten optreden is het ook in dit geval belangrijk dat je zo snel mogelijk in quarantaine gaat. Op deze manier dragen we namelijk allemaal ons steentje bij aan het verminderen van de besmettingen in ons land.

Waarom kiezen voor Pandemietest.nl?

Tegenwoordig is het mogelijk om een antigeen sneltest te bestellen via vele verschillende webwinkels. Wij willen echter benadrukken dat niet iedere webwinkel producten aanbiedt die zijn goedgekeurd door de overheid. Hierdoor werken deze testen niet optimaal en is het mogelijk dat je een verkeerde testuitslag krijgt. Zoals je misschien wel kan begrijpen kan dit enorme gevolgen met zich meebrengen. Ieder antigeen sneltest uit het assortiment van Pandemietest.nl is goedgekeurd door verschillende (Europese) instanties, waardoor je verzekerd ben van de juiste testuitslag.

Neem contact op en stel je vragen

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je vragen hebt met betrekking tot de antigeen sneltest uit ons assortiment. In dit geval willen wij dan ook benadrukken dat je geen seconde moet twijfelen en direct contact kunt opnemen met onze klantenservice. Wij kunnen je meer vertellen over de werking van de sneltest of je voorzien van andere informatie waar je behoefte aan hebt. Hierdoor blijft niks meer tot de verbeelding over en weet je precies wat je kan en mag verwachten van de antigeen sneltest uit het assortiment van Pandemietest.nl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »